THE FORUM IN EU FRESH INFO  

Delegates Handbook

The delegates handbook for the event is now available! Navigate through the handbook with the arrows or select "Click here to read" to view the fullscreen version.

News

Dutch: Speciale sessie GS1 op 3e EU Forum: DatakwaliTijd 2.0: wat betekent dit voor u?

Dutch: Speciale sessie GS1 op 3e EU Forum: DatakwaliTijd 2.0: wat betekent dit voor u?

Author: Bob Oudenaarden/Wednesday, October 19, 2016/Categories: Uncategorized

De kwaliteit van de productinformatie in GS1 Data Source (GS1 DAS) moet naar een hoger niveau. En dus ook voor AGF. Want als productinformatie niet klopt krijgt de (online) consument niet de juiste informatie en worden logistieke processen verstoord.  Daarom is er nu daarom is er nu het nieuwe GS1 programma DatakwaliTijd 2.0.

Tijdens deze interactieve sessie legt Birgitta de Gruijter van GS1 Nederland u uit wat DatakwaliTijd 2.0 voor AGF-bedrijven concreet betekent en wanneer u ook aan de slag kunt. Tijdens een interactief panel deelt Theo Vermeer van Sligro Food Group met u waarom hij als lid van de GS1 Taskforce DatakwaliTijd het zo belangrijk vindt om hierbij betrokken te zijn. Uiteraard is er uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen.

 De sessie DatakwaliTijd 2.0 vindt plaats tijdens het 3e EU Forum op 30 november a.s. Deze jaarlijkse conferentie vindt plaats op de SS Rotterdam en wordt georganiseerd door Frug I Com. Kijk voor meer informatie op de speciale GS1 DataKwaliTijd 2.0 pagina. 

Tickets kunt u online kopen via de speciale fresh ticketshop van het EU Forum.   

Print

Number of views (417)/Comments (0)

Wrap up

We would like to thank everyone for an inspirational event and hope to see you next year!

To find the presentations, please click here

An initiative of

 

 


In association with

                                          

Network Partners


 
   

 
   
  
   

   


This event is made possible by