Photos

Select the image below to scroll through the event photos

Twitter

News

Challenge: #durftevragen aan Walmart

Challenge: #durftevragen aan Walmart

Author: Bob Oudenaarden/Friday, November 9, 2018/Categories: Uncategorized

Op 28 & 29 november a.s. vinden de Forum bijeenkomsten plaats van het 4e EU FRESH INFO Forum. Op 28 november vindt het openingsprogramma plaats met oa. gastspreker Tejas Bhatt, de directeur voedselveiligheid van Walmart. Hij zal verder uitweiden over hun initiatieven om blockchain in te zetten voor het bewaken van hun versproducten. Voor sla-telers is dit inmiddels al verplicht gesteld.

Als Senior Director van Food Safety Innovations is Tejas Bhatt verantwoordelijk voor alle zaken omtrent het Blockchain-initiatief van Walmart. Tejas houdt zich bezig met innovaties op het gebied van voedselveiligheid. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het versnellen van de ontwikkeling, de goedkeuring en de implementatie van verbeterde voedselveiligheidsinnovaties zoals blockchain met voedselleveranciers, industriële partners, technologiedienstverleners en regelgevende instanties.

In het kader van #durftevragen dagen we u uit om vragen voor dhr. Bhatt in te sturen naar secretariaat@frugicom.nl. We zullen de beste vragen voorleggen tijdens het interview op 28 november. We kijken uit naar uw bijdrage!

Print

Number of views (314)/Comments (0)

Partners

 
 
     
     

Gold sponsors